Gitaarlessen en singersongwriterles

de lessen zijn afgestemd op jouw wensen

Gitaarlessen

Vanaf 1990 ben ik naast workshopleider ook docent gitaar popmuziek. Ik geef privé – en  duo lessen op zowel akoestisch – als elektrisch gitaar. Ik geef geen standaard lessen maar kijk wat een leerling wil leren en pas daar mijn lesschema op aan. Ik geef ook les aan absolute beginners.

Akoestisch gitaarles

Bij akoestisch gitaarles ligt de nadruk op slaggitaar spelen. Het belangrijkste bij akoestisch gitaar is vaak jezelf begeleiden op zang. De nadruk zal dan ook liggen op dynamisch spelen, zowel zacht en hard als weinig en veel. Allerlei ritmische slagjes zal ik je hierbij aanreiken  maar ook akkoordenkennis.  Naast het gitaarspelen zal ik je ook tips aanreiken over hoe je je sound op kan bouwen en waar je op moet letten als je een akoestische gitaar aanschaft.

Elektrisch gitaarles

Voor elektrisch gitaar richt ik me meer op soleren maar ook op slaggitaar. Daarnaast aandacht voor akkoordenleer, toonladders, maar vooral ook sound vind ik erg belangrijk. Ik werk ook met een luister cd om je solotechniek te verbeteren indien je dat wilt. Naast het hebben van een gitaar is ook de keuze van een goede versterker belangrijk. Ook de juiste effecten die je gaat gebruiken zijn uiteindelijk noodzakelijk vooral als je besluit om in een band te gaan spelen.

Wat kost het?

Kosten voor 10 lessen 325 euro,  losse les is 35 euro per lesuur.
Studenten in duo lessen betalen voor 10 lessen 370 euro, 40 euro per lesuur (dus 20 euro pp).

Singer-songwriterles

De lessen zijn afgestemd
op JOUW wensen!

Meld je aan

Singersongwriterles

Het is ook mogelijk Singer Songwriting-lessen te volgen. Het lesmateriaal zal voornamelijk bestaan uit het kiezen van een akkoordenschema en het schrijven van een tekst. Ook gaan we kijken hoe je een zangmelodie kunt verzinnen. Door je meer inzicht te geven in welke akkoorden je kan gebruiken maar ook de manier waarop je de akkoorden bespeeld zal je een eigen stijl ontwikkelen die bij jou past.
We maken gebruik van mijn zoomH4n om al het materiaal op te nemen.
Ik zal ook ingaan op je zangtechniek en je zang tips geven.

Wat kost het?

Kosten voor 10 lessen 325 euro,  losse les is 35 euro per lesuur. Studententarief 25 euro per lesuur.
Voor de Singer songwritinglessen zijn duo lessen niet mogelijk.